رفتن به محتوای اصلی
x

انعقاد تفاهم‌نامه‌ی همکاری اتاق بازرگانی اصفهان با دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان و کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان باهدف ایجاد و توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی، نوآوری و توانمندسازی نیروی انسانی در صنعت غذایی تفاهم‌نامه مشترک امضا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، این تفاهم‌نامه با حضور حمیدرضا صفوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان و سید یوسف قاضی عسگر، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان در محل این اتاق منعقد شد.
تحقیق‌وتوسعه و نوآوری‌های صنعت غذا، کنترل کیفیت و ایمنی محصولات، تبادل دانش و منابع علمی، آموزش و توسعه نیروی انسانی، مشارکت در رویدادها و جشنواره‌ها، ایجاد مرکز نوآوری و مشارکت فعال در پروژه‌های علمی و صنعتی از جمله موارد همکاری در تفاهم‌نامه مذکور است.

تحت نظارت وف ایرانی